OM OSS

En advokatbyrå inom fastighetsrätt och konsumenträtt

Vår historia

Adelsson Advokatbyrå

Vi är en mindre advokatbyrå i Göteborg som värdesätter ett personligt bemötande. Hos oss blir du som klient därför aldrig en i mängden. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att vi tar oss an varje fall med ett engagemang och vilja att tillvarata dina intressen på bästa sätt. Vi har erfarenhet av att bistå såväl privatpersoner som småföretagare.


Adelsson Advokatbyrå AB grundades av Nicole Adelsson år 2017. Nicole Adelsson är född och uppvuxten på västkusten och det är också här på västkusten som advokatbyrån är verksam. Vi har vårt huvudkontor centralt i Göteborg. Vi öppnade ett mottagningskontor i Halmstad år 2022. Inom juridiken har Nicole Adelsson intresserat sig mest för tvistemålsprocesser, och särskilt tvister inom fastighetsrätt- och entreprenadrätt, avtalsrätt och konsumenträtt.


Advokatbyråns engagemang ligger i att lösa juridiska problem och vi som arbetar här motiveras av att kunna göra nytta för och att hjälpa människor. Advokatbyrån brinner för att för att hjälpa ”den lilla människan” mot staten eller mot företag. Kort och gott; vårt fokus är att hitta bra lösningar för dig där du ska få rätt.

VILKA VI ÄR

Nicole Adelsson

Advokat Nicole Adelsson

Advokat

Tel. 0722 - 33 92 93

Anton Grape

Biträdande jurist Anton Grape

Biträdande jurist

Tel. 0722 - 33 92 11

Julia Rydberg

Biträdande jurist Julia Rydberg

Biträdande jurist

Tel. 0722 - 33 92 01